Verzend en leveringsbeleid

Verzenden

Uw aankopen worden na ontvangst van betaling, direct verstuurd via Post Nl. Uitgezonderd op zondag. U ontvangt van ons een track and trace code zodra deze is verzonden. Uw pakket kunt u verwachten tussen 1-3 dagen.

Retourbeleid

Niet blij met uw fietsaccu? Dat kan gebeuren. U kunt binnen 14 dagen uw aankopen gemakkelijk aan ons retourneren. Neemt u hiervoor eerst contact met ons op. U  kunt uw aankopen in de originele verpakking aan ons terug sturen of afgeven in de winkel. De fietsaccu moet wel vrij zijn van defecten. Indien u de produkten wilt verzenden, dan zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Retour sturen

U kunt u aankopen retour sturen naar:

Ebike Accu Dokter

Nieuwe Binnenweg 393B

3023EL Rotterdam

Graag met Track and Trace. We kunnen anders niet garanderen dat de zending bij ons aankomt. Binnen een week maken wij het bedrag weer aan u over. Mits de retouren zonder defecten zijn.

Ruilen

Mocht u fietsaccu defect raken binnen de garantietermijn van 3 maanden, dan kunt de aangekochte fietsaccu ruilen voor een ander gelijkwaardig fietsaccu. Nog niet helemaal blij met uw huidige aankopen? U kunt  binnen14 dagen met bijbetaling uw huidige fietsaccu omruilen voor eentje met een hoger vermogen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. 

Contact

Whatsapp: 06-81186481 
mail: info@ebikeaccudokter.nl