Skip to content

Reparaties

Reparatieservice

In onze eigen ebike accu dokter werkplaats hebben wij de nieuwste testmachines en apparatuur staan om uw fietsaccu weer te repareren. Dit doen we aan de hand van ons zelf ontwikkelde innovatieve methodes en procedures. Deze hebben wij door kennis en jarenlange ervaring opgedaan. Daar waar andere reparateurs alleen de behuizing, de batterijcellen en algemene zaken nakijken en vervangen, doen wij ook de elektronica en het besturingssysteem:  Het BMS systeem.

Kortom de ebike accu dokter biedt u het volledige pakket aan oplossingen voor alle mogelijke problemen. De kans dat uw fietsbatterij bij ons wel gerepareerd kan worden tegen redelijke prijzen, is hierdoor vele malen groter!

 Alle reparaties doen we in eigen beheer zodat we controle hebben op de totale kwaliteit op alle verschillende onderdelen van de fietsaccu. We garanderen daarom ook 3 maanden garantie op al onze reparaties. 

Tijdens de reparatie kunt u kosteloos een leenaccu van ons krijgen zodat u door kunt blijven fietsen. 

LET OP: Wij repareren alleen BOSCH fietsaccu

 

GRATIS

BOSCH leenaccu tijdens reparatie periode

vervangende behuizing

€50

Kleine reparaties
(ook opladers)

vanaf €35

Vervangende BMS systeem

€150

Reparatie BMS systeem

€85-€150

Diepe batterij ontlading

€ 90

Meest gestelde vragen

 Afhankelijk van de grote van het defect, ligt dat tussen de 3-5 werkdagen. Mocht het langer duren, dan laten wij u dat uiteraard tijdig weten. 

  1. Stuur ons een (whatsapp) bericht. Of bel ons. Wij maken een afspraak met u. U kunt uw fietsaccu bij de winkel afgeven en na reparatie/revisie weer daar ophalen.
  2. U stuurt uw fietsaccu naar ons.  Na reparatie/revisie sturen wij u uw fietsaccu weer GRATIS retour. Dit geldt alleen voor in Nederland. 

Appointment Form

Cart
  • No products in the cart.