Skip to content

Revisie

Revisie batterijcellen

Let op!! Wij reviseren alleen BOSCH fietsaccu. Andere merken doen wij helaas niet. 

Als de BOSCH fietsaccu zwak wordt en in prestatie afneemt, dan hoeft u niet meteen een nieuwe fietsaccu aan te schaffen. U kunt uw huidige BOSCH fietsaccu laten reviseren. 

Revisie betekent dat de oude batterijcellen worden dan vervangen door nieuwe batterijcellen. Bij langdurig gebruik van de fietsaccu verandert de batterijpakking van vorm en is geen een meer hetzelfde. Hierdoor is reviseren maatwerk. Voor uw fietsaccu maken wij nieuwe batterijpakkingen  die zijn met de hand op maat gemaakt. Het is een tijdrovend proces dat vakmanschap vraagt. De ebike accu dokter heeft jarenlang ervaring waardoor uw fietsaccu degelijk en kwalitatief uitstekend wordt gereviseerd. 

Om de revisie goed en degelijk uit de kunnen voeren, hebben wij de nieuwste lasapparatuur in huis en gebruiken wij de batterij cellen van Samsung. Veruit de beste in de markt. 

Prestatie fietsaccu

U heeft bij revisie 2 opties: Naar dezelfde WH laten reviseren of Upgraden naar een hogere WH. Na het revisie van de batterijcellen synchroniseren we het elektrische systeem van de fietsaccu weer met het BMS besturingssysteem van de fietsaccu met de juiste software. Dit doen wij altijd inclusief en zonder extra kosten! We zijn de enige in Nederland  die dat gelijk na de revisie kunnen uitvoeren. Hierdoor hebben wij totale controle op de kwaliteit. U krijgt na revisie daarom 2 jaar garantie op de fietsaccu.

Kosten

Gegarandeerd de scherpste van Nederland! Uw BOSCH fietsaccu reviseren 350 euro incl. GRATIS upgrade naar 500WH en synchronisatie met het BMS systeem. Vervanging met Samsung batterijcellen. Kwalitatief het beste merk. 

Meest gestelde vragen

Er is technisch gezien geen verschil tussen een nieuwe fietsaccu en een gereviseerde. Alle batterijcellen die niet meer goed functioneren zijn vervangen door nieuwe batterijcellen waardoor u een nieuwe fietsaccu heb tegen een vele lagere kosten dan de aanschaf van een nieuwe fietsaccu. 

Appointment Form

Cart
  • No products in the cart.