Skip to content

Ebike accudokter

Over ons

Ebike accu dokter is ontstaan uit mijn passie voor elektronica, en het slim hergebruiken van waardevolle grondstoffen. Op dit moment worden er relatief veel ebike fietsaccu zomaar weggegooid, terwijl de onderdelen nog in goede staat zijn.

Hoe waardevol zou het zijn als we met een reparatie en of een vernieuwing van enkele onderdelen de fietsaccu weer als nieuw kunnen laten presteren. Op die manier bereiken we vele doelen. U heeft weer uw eigen fietsaccu die tegen relatief weinig kosten heeft laten herstellen. Waardevolle grondstoffen en onderdelen zijn niet verloren gegaan maar hergebruikt! 

In een wereld waar grondstoffen steeds schaarser worden en waar het produceren van producten zoals batterijen een grote aanslag is voor mens en milieu, is hergebruik en verduurzamen een goede oplossing. 

Vanuit ebike accu dokter wil ik graag mijn steentje hieraan bijdragen. 

Ik ben begonnen als reparatie specialist voor het BMS systeem van BOSCH fietsaccu. Ik doe dat voor vele andere reparateurs en fietsenzaken in heel Nederland. 

Met ebike accu dokter wil ik zowel zakelijke klanten als consumenten direct van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor reparatieverzoeken. 

Hartelijke groet,

Hai Nguyen (eigenaar en oprichter) 

Kwaliteit door kennis en ervaring

 

Geen enkel bedrijf in Nederland biedt een vergelijkbare service dan wij. Wij repareren uw fietsaccu met onze eigen ontwikkelde innovatie methoden. Daar waar andere reparateurs alleen de voor de hand liggende reparaties uitvoeren zoals vervanging van defecte onderdelen, bieden wij u een compleet pakket aan oplossingen aan. De kans dat uw fietsaccu weer gerepareerd kan worden is groter bij ons. Daar kunt u op vertrouwen!

Onze missie

Ebike accu dokter heeft als missie om een bijdrage te leveren aan een duurzame en circulaire economie. 

Ons doel

Ons doel is om defecte fietsaccu weer optimaal te laten presteren

Onze visie

Onze visie is om tegen de beste  prijzen uw fietsaccu als nieuw te laten functioneren. 

Appointment Form

Cart
  • No products in the cart.